top of page

Nieuwsbrief 5

Maart 2021

play  symbool.png
verkeersbord symbool.png
toilet symbool.png
hart symbool.png

Welkom

Symbolen.... we zijn er allemaal mee opgegroeid.
Het zijn de plaatjes waarvan we de betekenis met elkaar afgesproken hebben of waarvan we, vanuit de maanenergie met z´n oude beelden, gemakkelijk kunnen invullen wat ze betekenen.


Als we gewoon met elkaar communiceren, dan gebruiken we de woordentaal en zijn er vaak veel woorden nodig om iets duidelijk te maken, en dan nog geeft het soms maar beperkt weer wat we eigenlijk willen overbrengen. Zeker gevoelens zijn moeilijk in woorden te vangen. We maken daarom ook veel gebruik van lichaamstaal.
 

De taal van de Wereld van de Wijsheid en van het wezen is de symbolentaal.
We komen hiermee in contact als we, via dromen of een symbolisch beeld vanuit de Wereld van de Wijsheid, iets aangereikt krijgen om ons ergens bewust van te maken.
Als je dan vanuit de denkkap hiermee aan de slag gaat, zoals we gewend zijn, dan kun je er vaak niets mee. We moeten leren om de gevoelswaarde van deze beelden te proeven, om onze eigen kleurrijke symbolentaal te kunnen begrijpen. Dat doe je niet zomaar, het is een proces waar je geleidelijk in groeit.
 

Op de website bij ´Onderweg´ is er een nieuwe menuknop toegevoegd: Symbolentaal.
Hier vind je uitleg over de symbolentaal, over dromen en een symbolenlijst.
En mocht je maar niet achter de betekenis van een symbolisch beeld kunnen komen, dan kun je Zwanie een mailtje sturen.

Nieuw is ook de website www.volbewustzijn.nl  een bekende naam van een vroegere site, waar Catherien een geheel nieuw eigen jasje aan heeft gegeven.

Tenslotte zijn er nog knoppen aan de menubalk toegevoegd, zodat je ons gemakkelijk kunt vinden op social media. En het is geen vergissing.....er zijn twee YouTube kanalen.

  • YouTube
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

Wij wensen je veel 

duim.jpg

met deze nieuwe mogelijkheden! 

bottom of page