Introductie

Welkom bij Stichting Wereld van de Wijsheid, die als doel heeft mensen te begeleiden op hun weg van bewustzijnsontwikkeling.

Ook wij als medewerkers stonden eens voor deze poort en hebben de fluistering van het wezen gehoord.
De drang om 'meer te willen weten' heeft ons in contact gebracht met de lessen van de leraren van de Wereld van de Wijsheid.

Wij volgden jarenlang deze lessen, die door Magda Witsiers als intermediair werden doorgegeven.

De leraren laten ons zien dat ieder mens uniek is en hier op aarde rondloopt om, in contact met zijn wezen, zijn lessen te leren en de wijsheid in zichzelf te ontdekken.

 

We merken hoe onze kijk is veranderd en dat we hierdoor dichter bij onszelf komen en de verbinding met ons wezen gaan voelen. Dit is mooi om te ervaren, het geeft meer rust, maar ook plezier en inhoud aan het leven, ook al is een ontdekkingsreis naar je-Zelf niet altijd gemakkelijk en moet je soms met vallen en opstaan wijzer worden.

Wij voelden op een gegeven moment de uitnodiging en de drang om medewerker te worden en willen mensen die ook op zoek zijn, de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de informatie die de leraren doorgegeven hebben.

Reisbureau me to Me´ biedt je op een meer speelse manier een eerste kennismaking met een wellicht andere kijk op het menszijn en de stoffelijke en geestelijke wereld.
Je kunt het zien als een soort ‘online spirituele bijeenkomst’, waar je informatie krijgt, maar waar we ook ‘de theorie in de praktijk’ met je willen delen. 
Daarna nemen de teksten met de lessen van de leraren je verder mee op pad voor een grotere kijk en verdieping. Deze en andere teksten zijn ook in boekvorm verschenen.

Een bewustwordingsproces is voor ieder mens verschillend en gaat in eigen tempo. Al rondneuzend ga je ontdekken wat jou op dit moment aanspreekt. Het is goed om naar deze seintjes te luisteren, zodat je het niet alleen met je verstand maar samen met je wezen leest.

Wij wensen je veel inspiratie!

Vind je het fijn om rustige muziek te horen terwijl je de site bezoekt, klik dan op de muziekknop.

Via het tabblad op de bovenste balk van je computer, kom je terug op deze site.

(zonder reclame luisteren...klik hier )