top of page

Introductie

Welkom bij Stichting Wereld van de Wijsheid, voorheen Passage-school, die mensen begeleidt op hun weg van bewustzijnsontwikkeling.


De Wereld van de Wijsheid is altijd in beweging. Dat bleek onlangs weer toen de Leraren aangaven dat het tijd werd om de website af te gaan bouwen.
Hun kijk op wat ze op deze site naar buiten willen brengen is veranderd en past niet meer bij de huidige website.
 

Iedere medewerker zal in de komende tijd zijn weg hierin moeten gaan vinden nu de vertrouwde paraplu van de Wereld van de Wijsheid website, waaronder zij bezig zijn geweest, gaat veranderen.
 

Gaan staan voor wat je wezen je aanreikt en van daaruit zelfstandig stappen zetten is een nieuwe fase in ieders leerproces, waar we beslist nog wel eens om zullen zuchten, maar biedt ook weer nieuwe uitdagingen en mogelijkheden tot groei. En daar draait bewustzijnsontwikkeling tenslotte om.


Als bezoeker van de website ga je dus geleidelijk veranderingen merken en zal er bepaalde informatie wegvallen, maar daar zullen weer nieuwe initiatieven uit voortkomen.


Het vertrouwde loslaten en een nieuw onontgonnen pad gaan bewandelen is een uitdaging voor ons, maar vraagt ook wat van bezoekers op hun zoektocht naar informatie en inspiratie.


Want….

 het onderweg zijn in de witte nevel van de Zilveren Zee,

leidt tot ontdekking en brengt verandering met zich mee.

Het is niet altijd een gemakkelijke reis,

maar alleen in deze ‘beweging‘ wordt het wezen wijs.

 

 

Via de Nieuwsflits en Nieuws houden wij je op de hoogte van nieuwe initiatieven.

bottom of page