top of page

Introductie

Nieuwsbrief 3

osb online zoom (2).jpg

Oktober

2020

Welkom

Het zijn momenteel moeilijke tijden voor iedereen, waarbij de wereld om ons heen verandert en je niet meer kunt leven en de dingen doen zoals je gewend was.
Maar het is ook een tijd van het ontdekken en gebruikmaken van nieuwe mogelijkheden die we in deze moderne tijd ter beschikking hebben.

Zoals je wellicht wel hebt gezien zijn alle Spirituele bijeenkomsten in het land en de activiteiten die we organiseren, zoals bijvoorbeeld de optredens van theater Sjapoo of het Verhalencafé, tot nader bericht stopgezet.
Maar als je de behoefte voelt om anderen te ontmoeten en eens te praten over wat je gelezen hebt, over wat je bezighoudt of als er vragen zijn, dan is het wel fijn om ergens terecht te kunnen.
We beginnen daarom vanaf 17 november met online bijeenkomsten.


Online spirituele bijeenkomsten (OSB’s)

Iedere 3e dinsdag van de maand gaan we vanaf 20.00 u met elkaar in gesprek via beeldbellen met Zoom.
 

We hebben met medewerkers onderling al wat ervaring opgedaan en het bleek hartstikke fijn om op deze manier toch samen bezig te kunnen zijn. En waar je ook woont, je kunt meedoen, afstand speelt geen rol meer!

We willen daarom ook na deze ‘coronatijd’ online bijeenkomsten blijven organiseren, zodat veel meer mensen de mogelijkheid hebben om samen met ons en elkaar in gesprek te gaan.
 

Je hoeft echt geen computergenie te zijn om mee te kunnen doen.
Als je je aanmeldt voor een bijeenkomst krijg je een eenvoudig stappenplan en een link met de uitnodiging voor de bijeenkomst. Je hoeft hier maar op te klikken, de stappen te volgen en je bent er!
Mocht je een handje hulp nodig hebben, dan kun je dit aangeven.

 

Wil je hier meer over weten of je aanmelden, klik dan op www.heteigenpad.nl

Wellicht.... tot Zooms!

bottom of page