top of page

Introductie

                                                                                     

Wij hebben jarenlang vooral lessen doorgegeven over het stoffelijk bewustzijn en het menszijn zoals u mogelijkerwijs weet.
Dit i
s de basis voor het ontwikkelingsproces van de mens om een grotere kijk te gaan krijgen op het menszijn, zijn wezen en op de Wereld van de Wijsheid.
De informatie op de website was hier ook op aangepast.

 

Er is nu voldoende informatie voorhanden voor iedereen om zelf hiermee verder aan de slag te kunnen.

U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan Open Spirituele Bijeenkomsten die op diverse plaatsen in het land worden georganiseerd of aan een online bijeenkomst. Hier kunt u spreken met mensen die al jaren deze lessen gevolgd hebben en al een grotere kijk hebben ontwikkeld.
Zij kunnen u echter geen inzicht geven in uw persoonlijke processen, dat kunnen alleen wij als Leraar, maar ze kunnen u wel op weg helpen hoe u hier zelf mee om zou kunnen gaan, zodat u er een grotere kijk op kunt krijgen.
Bij deze bijeenkomsten zijn ook de boeken aanwezig met een compilatie van de informatie die in de afgelopen jaren tijdens onze lessen is doorgegeven.

 

Daarnaast zijn er themalezingen die u kunt beluisteren via de website, en is er het Vragenuurtje van Zwanie waar u vragen kunt stellen over uw dromen en symbolen, maar ook vragen over de Wereld van de Wijsheid zullen wij via haar beantwoorden.
 

Wij vinden het nu tijd worden om een stap verder te gaan, tijd voor een verdieping en met name de Wereld van de Wijsheid en uw wezen aan bod te laten komen.
Daarom is de inhoud van de website veranderd en zijn er een aantal items die voorheen op deze website stonden naar de website `www.heteigenpad.nl` verhuisd. Die website laat vanuit de mens met zijn mogelijkheden, het pad naar het stoffelijk volbewustzijn zien.

Deze website geeft u een grotere kijk op de Wereld van de Wijsheid en op de mogelijkheden en het pad naar het volbewustzijn voor uw wezen.

 

Als u naar uw gevoel luistert als u op de website rondsnuffelt, dan reikt uw wezen u wel aan waar het nu behoefte aan heeft.

bottom of page