top of page

Introductie

Leraar: Deze website laat u kennismaken met de Wereld van de Wijsheid, het thuisland van uw wezen. Wij laten u zien hoe uw wezen hierin zijn weg moet gaan vinden en wat dit voor u in uw mens-zijn kan betekenen.

Het wezen is wie u werkelijk bent. Het maakt gebruik van een menselijk lichaam, u kunt het zien als een overal, als werkmateriaal, om zichzelf en de Wereld van de Wijsheid te onderzoeken en te leren kennen.
Het wezen wil een grotere kijk hierop krijgen, het wil groeien in bewustzijn. Dit is een drang die in ieder wezen aanwezig is, maar het wezen kan alleen maar via ervaringen leren en gaan begrijpen.

 

Naarmate uw stoffelijk bewustzijn groeit gaat u steeds meer de aanwezigheid, de seintjes van uw wezen ervaren en komt u geleidelijk zover dat u bewust met uw wezen gaat samenwerken om een grotere kijk te krijgen.

Hiervoor dient in uw mens-zijn uw kijk te veranderen, en moet u oude ingebakken denkbeelden en normen en waarden onderzoeken en loslaten als ze u niet meer van dienst zijn, zodat u open en ontvankelijk voor de impulsen van uw wezen kunt zijn. U gaat daarbij soms door ingrijpende processen heen, maar komt steeds dichter bij uzelf en bij wat er werkelijk bij u hoort.

 

Bewustzijnsontwikkeling is een individueel pad, omdat ieder mens uniek is en weer andere dingen te ontdekken en te leren heeft.

Wij laten u niet alleen hierin, maar begeleiden u en reiken u soms iets aan, bijvoorbeeld via dromen, een plotseling inzicht dat bij u bovenkomt of via medewerkers van ons, die ook onderweg zijn maar al via hun wezen met ons in contact kunnen treden of al een grotere kijk hebben ontwikkeld.

Zo worden er Samenkomsten en een Vragenuurtje online georganiseerd waarbij wij via Zwanie onze kijk op het mens-zijn en de Wereld van de Wijsheid  aanreiken.

Ook kan zij u helpen om de betekenis van uw dromen te begrijpen als u er zelf niet uitkomt.

Daarnaast zijn er Open spirituele Bijeenkomsten waar u vragen kunt stellen en samen met medewerkers en bezoekers eens kunt spreken over wat u zoal bezighoudt op uw pad.


Op de website www.heteigenpad.nl leest u hier meer over en vindt u bijvoorbeeld ook boeken met onze lessen van de afgelopen jaren of energiebehandelingen op afstand.

U zult gaan ervaren dat het ook een heel leuke ontdekkingsreis kan zijn. Waarbij u, naarmate u dichter bij uzelf, bij uw wezen kunt blijven, steeds meer rust ervaart en soms onverwachte kanten van uzelf ontdekt.

Snuffel eens rond op de website en laat u door uw gevoel leiden naar datgene waar u op dit moment behoefte aan heeft.

bottom of page