top of page

Nieuws

bottle-1470589_1920.jpg

Wil je graag een seintje krijgen als er nieuws is, zoals b.v. een nieuwe themalezing,
meld je dan hier aan voor de Nieuwsflits.  

20-03-2023  Nieuwe themalezing: 'De klas'

de klas met tekst 1X .jpg

Als je op de afbeelding klikt kun je ze direct beluisteren.

14-02-2023  Nieuwe themalezing: 'De witte brug'

De witte brug.jpg

Klik op de afbeelding om ze te beluisteren.

04-02-2023  De websites www.wereldvandewijsheid.nl en www.heteigenpad.nl zijn vernieuwd!


'De Wereld van de Wijsheid' is een verdiepingssite geworden en geeft je een grotere kijk op de Wereld van de Wijsheid, de leraren en de mogelijkheden van het wezen. Daarnaast vind je hier o.a. Themalezingen en  uitleg over dromen en symbolen. 

Nieuw is het Online Vragenuurtje Wereld van de Wijsheid 

Met ingang van 19 februari is er elke 3e zondag van de maand om 14.00 uur een online vragenuurtje dat verzorgd wordt door Zwanie.

Tijdens het vragenuurtje kun je o.a. vragen stellen over de Wereld van de Wijsheid en over dromen en symbolen, waarbij de Leraar via haar wezen een antwoord aanreikt. Klik hier voor meer informatie.

Zwanie madeliefje vragenuurtje.jpg

Op ´Het eigen pad´ staat nu de basisinformatie en kun je op diverse manieren vanuit de mens onderweg, kennismaken met de kijk van de leraren van de Wereld van de Wijsheid op het menszijn en het pad naar het stoffelijk volbewustzijn.
'me to Me' neemt je bijvoorbeeld symbolisch mee op een reis van je wezen. En naast meer informatie over de spirituele bijeenkomsten waar je ook de lesboeken kunt krijgen, delen medereizigers hun inzichten en inspiratie in de vorm van een reisblog, gedichten, websites of activiteiten.  klik hier om een kijkje te nemen.

We wensen je veel inspiratie!

bottom of page