top of page

De themalezingen zijn een nieuwe lesvorm en worden via Zwanie doorgegeven.

 

Zwanie staat in direct contact met de Leraar, is niet in trance of paranormaal begaafd, maar is in staat de in haar wezen gelegde trillingen, om te zetten in woorden en beelden, want de taal van de Wereld van de Wijsheid is de symbolentaal, vergelijkbaar met uw eigen droombeelden.

 

´De mens die al vaker onze lessen heeft gevolgd weet hoe wij werken, maar aan een ieder die voor het eerst met onze lessen in aanraking komt willen wij zeggen dat iedere les begint met één of meerdere beelden.

En in deze beelden zit het onderwerp van de les  verpakt.

 

Het zou mooi zijn als u hierbij uw ogen sluit en het beeld aan uw geestesoog laat passeren, zodat u contact maakt met uw eigen symbolentaal, want ook uw wezen bedient zich van deze taal.

 

Het betekent dat u waarschijnlijk niet dezelfde beelden ziet zoals wij die doorgeven aan Zwanie. Maar door het feit dat u luistert en uw eigen fantasiewereld aanspreekt krijgt u beelden die heel persoonlijk voor u zijn en waardoor u een grotere kijk gaat krijgen op uzelf, want ook uw wezen is uniek.

 

Nu kunt u de tekst beluisteren via uw denkkap, maar dan zult u mogelijk veel onbegrijpelijks in onze tekst tegenkomen.

En omdat uw denkkap alleen in tegenstellingen kan denken zult u sommige zaken afwijzen of juist in een scherp licht willen zetten.

Uw wezen voelt deze behoefte niet en beoordeelt de tekst op de eigen inhoud.

Probeer dus ontspannen en in rust naar de tekst te luisteren, dan zal de inhoud van de tekst door uw wezen ontvangen worden.´

 

De themalezingen zullen op de website en verschillende andere kanalen zoals Facebook, Instagram en You Tube naar buiten worden gebracht.

 

Zou u graag wat meer willen weten over een bepaald thema, dat u al heel lang bezighoudt en graag willen horen hoe de zienswijze is van de Leraren van de Wereld van de Wijsheid, dan kunt u een thema-aanvraag indienen door een mail te sturen naar: 

aanvraag.thema@wereldvandewijsheid.nl                              

Deze aanvraag blijft anoniem!

Daarbij ligt de keuze welke thema’s besproken worden uiteraard bij de Leraar en voelt u zelf wel aan de energie die bij u binnenkomt of dit te maken heeft met uw eigen aanvraag of situatie.

De Leraar kent u en weet waar u zoal tegenaan loopt in uw leven, maar zal géén persoonlijke vragen beantwoorden.

 

Hoe vaak en wanneer er een les via een themalezing wordt doorgegeven is afhankelijk van de Leraar en kent géén vaste tijden.

 

Alle nieuwe themalezingen zullen via een Nieuwsflits bekend gemaakt worden.

U kunt zich hier opgeven voor de Nieuwsflits.

bottom of page