top of page

Nieuwsbrief 4

december 2020

meisje pakje nieuwsbrief 3.jpg

Welkom,

Het jaar 2020 was een jaar waarin noodgedwongen weinig meer hetzelfde kon blijven. Soms heel vervelend, maar soms ook het begin van iets nieuws waar je misschien in het begin wel even aan moest wennen, maar dat naderhand toch ook een verrijking bleek te zijn.
Zoals het OSB-online, waar steeds meer mensen aan meedoen en ook kunnen doen, omdat afstand zowel in kilometers als in anderhalve meters geen rol meer speelt.
Weer een manier om in beweging te zijn en te ontdekken wat er wel of niet bij je past.

We bieden je voor de feestdagen een ´lees-, kijk- en mijmerpakket´ aan.
Mogelijk heb je er al iets van ontdekt.

Zilveren druppels
De website is uitgebreid met een gedichtenpagina: 'Zilveren druppels'.
Hier vind je nieuwe gedichten die Anne Hertgers doorgekregen heeft vanuit de Zilveren Stroom.
Ze stonden voorheen op haar website ‘Fluisterverhalen’, maar hebben nu hier hun plekje gevonden. Haar website is opgeheven.

Je kunt op deze pagina nu ook even ruiken aan de website: www.uitvaartvoordracht.nl met z’n bemoedigende gedichten en verhalen.

 

Kerstkrantje
Er staat een nieuwe themakrantje op de site, waarin kerstmis kleurrijk wordt belicht en medewerkers je ook via ons nieuwe YouTube kanaal verrassen met hun bijdrage.

Explore your-Self heet dit You Tubekanaal, een Engelse naam zodat ook anderstalige mensen kunnen begrijpen waarover het op dit kanaal gaat.
Over enige tijd komt wat erop staat ook in meerdere talen beschikbaar.

Abonneren op dit kanaal is handig als je er rechtstreeks via You Tube naar toe wilt gaan, want je krijgt heel veel suggesties als je de naam intikt. Als nieuweling bungel je dan ergens onderaan. Ben je erop geabonneerd, dan kun je het kanaal via je abonnementen zonder zoeken vinden. Je ziet dan ook gelijk als er iets nieuws geplaatst wordt.

Op het You Tube kanaal ´Wereld van de Wijsheid´ staat nu een prachtig filmpje, gemaakt van het gedicht van Anne ´Licht van kerstmis´.

 

We wensen je fijne dagen,

veel inspiratie

 en een voorspoedig en gezond 2021

kerst nieuwsbrief 3 2020.png
bottom of page