top of page

Nieuwsbrief 1

April 2020

bottle-1470589_1920.jpg

Introductie

Welkom

 

Dit is de eerste nieuwsbrief op de nieuwe website van Stichting Wereld van de Wijsheid!
Alles nieuw dus, maar ook weer niet want Stichting Wereld van de Wijsheid is een voortzetting van Stichting Passage-school, die een aantal jaren in deze vorm mensen, zowel binnen als buiten de school, begeleidde op hun weg van bewustzijnsontwikkeling.

De Wereld van de Wijsheid is altijd in beweging zoals je wellicht weet en de leraren vonden dat het tijd was om de school los te laten en een nieuwe weg in te slaan, waarbij er voor iedereen weer veel te ontdekken en te leren valt.

 

Samenkomsten en Open spirituele bijeenkomsten

Met ingang van februari 2020 zijn de samenkomsten gestopt.

Vele jaren trad Magda Witsiers tijdens deze samenkomsten op als intermediair voor de leraren van de Wereld van de Wijsheid, zodat zij informatie en lessen aan de bezoekers konden doorgeven. Het werd voor Magda i.v.m. haar gezondheid echter te zwaar om hiermee verder te gaan. 

Zij blijft zich verder bezighouden met het bewerken van de vele teksten die zijn doorgegeven en nog in boekvorm gaan verschijnen.

Wij willen haar heel hartelijk bedanken voor haar inzet en toewijding aan deze taak gedurende al die jaren, waardoor ze velen een unieke mogelijkheid bood om te groeien in bewustzijn.


Als je op zoek bent naar informatie of eens met anderen wilt spreken over de kijk van de leraren op de stoffelijke en de geestelijke wereld, dan kun je terecht bij de Open spirituele bijeenkomsten die op diverse plaatsen in het land worden gehouden.
Hier zijn ook alle boeken te koop die in de loop van de tijd zijn verschenen.
Daarnaast zullen er ook nieuwe mogelijkheden ontwikkeld worden om hiermee kennis te maken.
We houden je hiervan op de hoogte via de nieuwsflits en de nieuwsbrief.

 

Website
Via deze website willen we je de mogelijkheid bieden om ook online al uitgebreid hiermee kennis te maken en op ontdekkingsreis te gaan.  
De teksten zijn afkomstig uit de boeken en variëren van een eerste kennismaking met deze wellicht andere kijk, tot een verbreding en verdieping hiervan.

´Reisbureau me to Me´, neemt je op een meer speelse manier een stukje mee op ontdekkingsreis.
Je kunt het zien als een soort ‘online spirituele bijeenkomst’, waar je informatie krijgt, maar waar we ook ‘de theorie in de praktijk’ met je willen delen via reisverhalen, gedichten of b.v. een themakrantje.


Bestaande activiteiten die medewerkers van Passage-school organiseerden, zoals de cabaretvoorstellingen van theater Sjapoo, de symbolische hoedenexposities en het verhaalcafé blijven gewoon doorgaan en vind je bij 'me to Me' ook terug. 

 

Agenda
Wil je weten wanneer en waar een activiteit wordt gehouden, klik dan op de naam, dan kom je bij de agenda.
Voorlopig is echter alles tot tenminste 1 juni afgelast.
 

    Open spirituele bijeenkomsten

    Theater Sjapoo

    Hoedenexposities

    Verhaalcafé


We hopen dat we je een beetje wegwijs hebben kunnen maken in de ontwikkelingen die er hebben plaatsgevonden in de afgelopen tijd, en nodigen je uit om met ons mee op pad te gaan.

Met groet van de redactie wensen wij jou veel leesplezier en inspiratie toe!

Angelique en Clementine

bottom of page