top of page

De planeet aarde

Een wezen kan gebruik maken van een lichaam in de stof
op deze planeet, als het een grotere kijk wil krijgen op de tegenstellingen en de begeerten die aan de aarde en het menszijn op deze planeet vastzitten.

earth-4439728_1920.jpg

Het wezen begint als een onbewuste vorm met een aantal levens in een dierenlijf en kan zodoende een beetje ruiken aan de groei en de ontwikkelingen die vastzitten aan de vormen op deze planeet. Het doet allerlei ervaringen op, waardoor het langzaamaan zover komt dat het in een menselijk lichaam kan glijden. 

 

De rode aarde energie die bij deze planeet hoort en nodig is om te kunnen leven in de stof, stijgt in het menselijk lichaam op en beroert de chakra´s. Deze energie zorgt samen met de geestelijke, universele energie die in de chakra´s binnenkomt, voor de ontwikkeling van de chakra´s.

Vanaf het tweede chakra, vanaf de ontwikkeling van de oranje trilling, ontstaat het stoffelijk bewustzijn.

Het wezen kan de lessen die horen bij de ontwikkeling van de chakra´s en de begeerten die hieraan vastzitten, alleen maar leren door het ervaren van de emoties en gevoelens die dit in de mens oproept.


Het aarde-element waarin een mens geboren wordt geeft een extra dimensie aan de manier waarop hij met zijn lessen omgaat.

Het wezen zal steeds opnieuw indalen op deze planeet totdat het volbewust is.

***

bottom of page