top of page

Open spirituele bijeenkomsten (OSB's)

 

Ieder mens is uniek en moet zijn eigen pad lopen, zijn eigen waarheid ontdekken, maar soms is het fijn om eens met een ander hierover te kunnen praten, om inzichten te delen, maar ook om te horen hoe zij omgaan met situaties die je onderweg tegenkomt. Hoe zij ´de theorie´ in de praktijk brengen.
 

Er is natuurlijk ook een stukje herkenning van de onzekerheid, de frustraties, de pijn en de eenzaamheid, waar iedereen mee te maken krijgt en regelmatig mee worstelt.

Maar ook het delen van het heerlijke gevoel als je een hobbel overwonnen hebt. Als je ontdekt wat je werkelijk wilt, wat bij jou past en je trouw aan jezelf durft te blijven, kan heel inspirerend werken.

Het ontdekken van een andere kijk op het leven en de veranderingen die dit met zich meebrengt in je dagelijks bestaan, is vaak een eenzaam pad waar je niet gemakkelijk met familie of vrienden over kunt praten. 

eigen pad origineel (2).jpg

Als je hier graag eens over wilt spreken met mensen die ook onderweg zijn, of vragen hebt over iets dat je gelezen hebt op de website of in een boek, dan ben je van harte welkom bij deze bijeenkomsten.

We gaan met elkaar in gesprek over allerlei vragen die er leven en delen onze ervaringen en inzichten. En we vertellen je over de kijk van de Leraren, zoals wij die in de loop van de jaren tijdens vele lesavonden en samenkomsten hebben geleerd en ervaren.

Soms nemen we een thematekst of een gedichtje erbij, om te ontdekken wat ze voor ons kunnen betekenen. En wellicht nodigt een ‘symbolische denkhoed’ ons uit om in de spiegel te kijken.

Er zijn bijeenkomsten op diverse locaties in het land en iedere 3e dinsdag van de maand is er een online bijeenkomst via beeldbellen met Zoom.

Je hoeft echt geen computergenie te zijn om mee te kunnen doen. Via een link die je krijgt toegestuurd en een eenvoudig stappenplan ben je zo samen met ons online. We helpen je een handje mocht dit nodig zijn.

osb online zoom (2).jpg

Op www.heteigenpad.nl vind je de agenda, de informatie per locatie en meer informatie over de online bijeenkomsten en hoe je deel kunt nemen.

bottom of page