me to Me

Spirituele ontdekkingsreizen

Open spirituele bijeenkomsten

 

Ieder mens is uniek en moet zijn eigen pad lopen, zijn eigen waarheid ontdekken, maar soms is het fijn om eens met een ander hierover te kunnen praten, om inzichten te delen, maar ook om te horen hoe zij omgaan met situaties die je onderweg tegenkomt. Hoe zij ´de theorie´ in de praktijk brengen.
 

Er is natuurlijk ook een stukje herkenning van de onzekerheid, de frustraties, de pijn en de eenzaamheid, waar iedereen mee te maken krijgt en regelmatig mee worstelt.

Maar ook het delen van het heerlijke gevoel als je een hobbel overwonnen hebt. Als je ontdekt wat je werkelijk wilt, wat bij jou past en je trouw aan jezelf durft te blijven, kan heel inspirerend werken.

Het ontdekken van een andere kijk op het leven en de veranderingen die dit met zich meebrengt in je dagelijks bestaan, is vaak een eenzaam pad waar je niet gemakkelijk met familie of vrienden over kunt praten. 

Als je hier graag eens over wilt spreken met mensen die ook onderweg zijn, of over iets dat je gelezen hebt op de website of in een boek, dan ben je van harte welkom bij deze bijeenkomsten die op diverse plaatsen in het land worden gehouden.

We gaan met elkaar in gesprek over allerlei vragen die er leven en delen onze ervaringen en inzichten. En we vertellen je over de kijk van de Leraren, zoals wij die in de loop van de jaren tijdens vele lesavonden en samenkomsten hebben geleerd en ervaren.

Soms nemen we een thematekst of een gedichtje erbij, om te ontdekken wat ze voor ons kunnen betekenen. En wellicht nodigt een ‘symbolische denkhoed’ ons uit om in de spiegel te kijken.

Op www.heteigenpad.nl vind je meer informatie.

Je kunt ook een mailtje sturen naar

clementine@wereldvandewijsheid.nl